Brillen

Monturen zijn er in veel soorten en maten. Gelukkig maar, want geen gezicht is hetzelfde en smaken verschillen. Natuurlijk gaan monturen ook met de mode mee; maar wat Keiser Optiek betreft, moet dat altijd hand in hand gaan met de beste kwaliteit. Daarom vind je bij ons een zeer uitgebreide collectie monturen van bekende en minder bekende (maar niet minder fraaie) merken. Elk montuur vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit.

tevreden gevoel

Door de juiste adviezen

Een bril bepaalt voor een groot gedeelte je uiterlijk. Daarom is het belangrijk dat een montuur bij je past en vooral dat je 100% tevreden bent met je keuze. Ons advies helpt je om altijd die juiste keuze te kunnen maken. Belangrijk daarbij, is de voor- en nazorg die Keiser Optiek je biedt. Twijfel je of je moet kiezen tussen een bril of toch lenzen? Vermoed je dat jouw huidige glazen niet (meer) de juiste sterkte hebben? Wil je als check een gratis oogmeting? Hebt je een andere vraag die wij voor je kunnen beantwoorden? Laat het ons weten. Wij hebben altijd het passende antwoord voor jou.

De ruime keuze.
Dat is typisch Keiser Optiek.

Wil je een opvallend montuur of juist ingetogen? Mag het een creatief montuur zijn of iets behoudender? Zakelijk of frivool? Casual of trendy? Monturen zijn er in veel soorten en maten. Dat is mooi. Maar tegelijkertijd ook best moeilijk. Keiser Optiek neemt je graag bij de hand en toont je wat de mogelijkheden zijn. Daarbij luisteren wij heel goed naar jouw wensen en adviseren wij je altijd met verrassende brilmode anno nu.

Monturen

Onze merken

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur