Brillen

 

Monturen bestaan er in ontelbaar veel soorten en maten. Gelukkig maar, want geen gezicht is hetzelfde en smaken verschillen. Natuurlijk zijn er de nodige trends, maar wat ons betreft, goede kwaliteit moet voorop staan. Dit houdt in dat u bij ons een zeer uitgebreide voorraad monturen vindt van zowel bekende als vaak ook minder bekende merken, maar elk montuur is van hoogwaardige kwaliteit.

Doordat een bril voor een groot gedeelte het uiterlijk bepaald, is het erg belangrijk dat u als klant 100% achter uw keuze staat. Daarom geven wij de juiste adviezen bij onze brillen en zullen u op een eerlijke manier bij deze keuze begeleiden. Erg belangrijk vinden wij de voor- en nazorg bij de aanschaf van een bril, het is erg belangrijk dat u na uw aankoop een tevreden gevoel hebt. Mocht u twijfelen of u aan een bril of lenzen toe bent, of denkt u dat uw huidige glazen niet meer de juiste sterkte hebben, laat ons dan vrijblijvend een oogmeting doen.

Welk montuur past het beste bij uw gezicht? Wilt u een opvallend montuur of juist ingetogen? Houdt u van elegantie en exclusiviteit? Of geeft u de voorkeur aan een minimalistisch design? Casual of trendy kan natuurlijk ook! Monturen zijn er in duizenden soorten en maten.

Mensen hebben graag veel keuze. Ieder heeft immers een andere smaak. Keiser Optiek gaat met de brilmode mee. Monturen volgens de laatste trends zijn er volop te vinden bij Keiser Optiek. Maar niet iedereen gaat voor trendy brillen; ook voor de behoudende brilmonturen bent u aan het goede adres bij ons.
Veel keuze betekent behoefte aan betrouwbaar advies. Een bril koop je niet iedere dag en daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u.

Laat Keiser Optiek u op de hoogte houden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief met acties, tips en nieuwe merken

Keiser Optiek houd u vanaf nu op de hoogte van acties en nieuwe merken