Multifocale glazen

Of u nu in de verte scherp wilt zien, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, of als u de krant of een boek wilt lezen… goed kunnen zien is een absolute vereiste in uw dagelijks leven.
Bij veel mensen wordt het zicht, en dus ook het goed kunnen lezen, minder rond het veertigste levensjaar. Een leesbril is dan een optie. Maar overal waar u naar toe gaat, moet die leesbril mee. En continu bril op, bril af is niet altijd prettig. De multifocale bril – ook wel de alles-in-1-bril – kan uitkomst bieden. In multifocale brillenglazen zit in het bovenste gedeelte van het glas de vertesterkte en onderin de leessterkte. Tussen de verte-sterkte en de lees-sterkte, zit een onzichtbaar verloop van de sterkte. Hierdoor ziet u op alle afstanden scherp. Ver én dichtbij.

Kwaliteits­verschil

Multifocale glazen zijn er in vele kwaliteiten.
In de afgelopen 40 jaar zijn steeds betere technieken en materialen ontwikkeld op multifocaal gebied. Zo is de overgang tussen de twee kijkgebieden (ver en dichtbij) sterk verbeterd. Hoe rustiger en breder de overgang, des te minder vertekening en ‘schommeleffect’ u ervaart. En… des te sneller ook, is uw gewenning.
Keiser Optiek helpt u bij het kiezen van de voor u meest ideale multifocale (zonne)bril.

Het beste multifocale glas, is maatwerk!

Zoekt u de absolute top in kijkcomfort, dan bieden wij u de beste multifocale glazen. Multifocale brillenglazen die rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en passen bij het door u gekozen montuur.
Voor het aanmeten van multifocale glazen hebben wij ‘De Impressionist’*, een geavanceerd meetinstrument geschikt voor de nieuwste generatie multifocale glazen, dat ervoor zorgt dat uw glazen beter en nauwkeuriger zijn afgestemd zijn op uw persoonlijke kijkbehoefte. Na keuze van het gewenste montuur, passen wij handmatig uw bril af, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd, neus en oren. Daarna maken wij een foto van u met de bril op, zodat u zelf ziet wat het gekozen montuur voor u doet.

Wij meten o.a.:

R

de afstand tussen de pupillen

R

de doorbuiging van het montuur

R

de inclinatiehoek (hellingshoek)

R

de afstand van glas tot uw oog

R

de hoogte van uw pupillen tot aan de onderkant van uw nieuwe bril.

Tevens kijken wij naar uw algemene lichaamshouding, hoe u leest, hoe de bril op uw hoofd zit en hoe u (door de glazen) kijkt. Op grond van al deze metingen en de verkregen gegevens, wordt vervolgens een nieuw multifocaal glas voor u ontworpen, dat voor u perfect voldoet. Dankzij de fijn-afstemming van multifocale glazen op uw ogen en uw kijksituatie, geniet u in alle situaties van een scherp zicht met ongekend kijkcomfort.

service

Deze voordelen krijgt u bij Keiser Optiek bij aankoop van een multifocale bril:

Denkt u aan een nieuwe multifocale bril? Kom dan vrijblijvend uw licht opsteken bij Keiser Optiek. Wij bieden u de persoonlijke, op maat gemaakte, multifocale bril in combinatie met de beste nazorg en service.
R

6 maanden gewenningsgarantie*

R

3 jaar glasverzekering op breuk/schade en diefstal/verlies*.

* Informeer naar de voorwaarden

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur