Multifocale glazen

Of je nu in de verte scherp wilt zien, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, of als je de krant of een boek wilt lezen… goed kunnen zien is een absolute vereiste in jouw dagelijks leven.
Bij veel mensen wordt het zicht, en dus ook het goed kunnen lezen, minder rond het veertigste levensjaar. Een leesbril is dan een optie. Maar overal waar je naar toe gaat, moet die leesbril mee. En continu bril op, bril af is niet altijd prettig. De multifocale bril – ook wel de alles-in-1-bril – kan uitkomst bieden. In multifocale brillenglazen zit in het bovenste gedeelte van het glas de vertesterkte en onderin de leessterkte. Tussen de verte-sterkte en de lees-sterkte, zit een onzichtbaar verloop van de sterkte. Hierdoor zie je op alle afstanden scherp. Ver én dichtbij.

Kwaliteits­verschil

Multifocale glazen zijn er in vele kwaliteiten.
In de afgelopen 40 jaar zijn steeds betere technieken en materialen ontwikkeld op multifocaal gebied. Zo is de overgang tussen de twee kijkgebieden (ver en dichtbij) sterk verbeterd. Hoe rustiger en breder de overgang, des te minder vertekening en ‘schommeleffect’ je ervaart. En… des te sneller ook, is je gewenning.
Keiser Optiek helpt je bij het kiezen van de voor jou meest ideale multifocale (zonne)bril.

Het beste multifocale glas, is maatwerk!

Zoek je de absolute top in kijkcomfort, dan bieden wij jou de beste multifocale glazen. Multifocale brillenglazen die rekening houden met jouw persoonlijke voorkeuren en passen bij het door jou gekozen montuur.
Voor het aanmeten van multifocale glazen hebben wij ‘De Impressionist’*, een geavanceerd meetinstrument geschikt voor de nieuwste generatie multifocale glazen, dat ervoor zorgt dat jouw glazen beter en nauwkeuriger zijn afgestemd zijn op je persoonlijke kijkbehoefte. Na keuze van het gewenste montuur, passen wij handmatig je bril af, zodat deze perfect aansluit op jouw hoofd, neus en oren. Daarna maken wij een foto van je met de bril op, zodat je zelf ziet wat het gekozen montuur voor je doet.

Wij meten o.a.:

R

de afstand tussen de pupillen

R

de doorbuiging van het montuur

R

de inclinatiehoek (hellingshoek)

R

de afstand van glas tot jouw oog

R

de hoogte van jouw pupillen tot aan de onderkant van jouw nieuwe bril.

Tevens kijken wij naar je algemene lichaamshouding, hoe je leest, hoe de bril op jouw hoofd zit en hoe je (door de glazen) kijkt. Op grond van al deze metingen en de verkregen gegevens, wordt vervolgens een nieuw multifocaal glas voor jou ontworpen, dat voor jou perfect voldoet. Dankzij de fijn-afstemming van multifocale glazen op jouw ogen en jouw kijksituatie, geniet je in alle situaties van een scherp zicht met ongekend kijkcomfort.

service

Deze voordelen krijg je bij Keiser Optiek bij aankoop van een multifocale bril:

Denk je aan een nieuwe multifocale bril? Kom dan vrijblijvend je licht opsteken bij Keiser Optiek. Wij bieden je de persoonlijke, op maat gemaakte, multifocale bril in combinatie met de beste nazorg en service.
R

6 maanden gewenningsgarantie*

R

3 jaar glasverzekering op breuk/schade en diefstal/verlies*.

* Informeer naar de voorwaarden

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur