Multifocale glazen

Of u nu scherp wilt zien in de verte bij het autorijden of een spannend boek wilt lezen, goed kunnen zien is een vereiste.
Bij veel mensen wordt het lezen minder rond het veertigste levensjaar.
Natuurlijk kunt u gebruik maken van een leesbril. Maar overal waar u naar toe gaat, moet de leesbril mee. En continu bril op bril af is niet altijd fijn.
Gelukkig bestaat daar een oplossing voor: de multifocale, alles in 1 bril.
In multifocale brillenglazen zit bovenin de vertesterkte en onderin de leessterkte.
Tussen de vertesterkte en de leessterkte in zit een onzichtbaar verloop van de sterkte.
Hierdoor ziet u op alle afstanden scherp.

Kwaliteitsverschil

Tussen multifocale glazen bestaan grote verschillen.
In de afgelopen 40 jaar zijn steeds betere technieken en materialen ontwikkeld. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de overgang tussen de kijkgebieden. Hoe rustiger de overgang , des te minder vertekening en schommeleffect. Dus ook een snellere gewenning.
Hoe breder deze overgang, des te beter het kijkcomfort. Hoe breder deze gebieden hoe minder u uw hoofd hoeft te draaien om alles om u heen te kunnen zien.
Al deze ontwikkelingen hebben geleid tot het beste ‘’standaard’’ multifocale glas.

Het beste multifocale glas, is maatwerk!

Zoekt u de absolute top in kijkcomfort, dan hebben wij de beste glazen voor u. Dit zijn multifocale brillenglazen die rekening houden met uw persoonlijk kenmerken en het gekozen montuur. Voor het aanmeten van dit soort multifocale glazen hebben wij de impressionist, een exclusief meetinstrument voor de nieuwste generatie multifocaal glazen dat zorgt voor een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.
Nadat u een montuur heeft uitgezocht dan zullen wij eerst uw bril afpassen. Daarna maken wij een foto van u met de bril op.
Hiermee meten wij:
de afstand tussen de pupillen
de hoogte van de pullen tot onderkant bril
de doorbuiging van het montuur
de inclinatiehoek
de afstand van glas tot oog
Er wordt gekeken naar de lichaamshouding, hoe u leest, hoe de bril op uw hoofd zit, en hoe u door de glazen kijkt. Op grond van deze gegevens wordt dan een nieuw multifocaal glas ontworpen, dat alleen voor u perfect voldoet. Dankzij de perfecte afstemming van multifocale glazen op uw ogen en kijksituatie, geniet u in alle situaties van een scherp zicht met ongekend kijkcomfort.

Laat Keiser Optiek u op de hoogte houden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief met acties, tips en nieuwe merken

Keiser Optiek houd u vanaf nu op de hoogte van acties en nieuwe merken