Een goed advies voor contact­lenzen nodig?

Er zijn heel veel soorten contactlenzen verkrijgbaar bij Keiser Optiek. Wij noemen: harde/ zuurstofdoorlaatbare en vormstabiele lenzen die in verschillende materialen wordt gemaakt. Of zachte lenzen die elk half jaar, elke maand, 2 weken of zelfs per dag moeten worden vervangen. Ook deze lenzen zijn weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Heb je een cilinder nodig? Is het om in de verte te kijken? Of wil je multifocaal om er ook mee te kunnen lezen? Het kan allemaal. Wij adviseren je graag op maat.

bij Keiser Optiek

Contactlens­advies op maat

Er komen steeds betere contactlenzen en vloeistoffen op de markt. De ontwikkelingen gaan snel en nieuwe typen lenzen en vloeistoffen volgen elkaar snel op. Dus ook als je langer contactlenzen draagt, informeren wij je graag vrijblijvend over het actuele aanbod en de (nieuwe) mogelijkheden.

Als je contactlenzen draagt of gaat dragen, heb je belang bij advies op maat. Verbeterd comfort, zo lang mogelijke dagelijkse draagtijden en een maximale zuurstofvoorziening van het oog zijn belangrijke criteria. Wij kennen de beste lenzen en de laatste innovaties. Ons doel is je, zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond kijkplezier te bieden met de beste contactlenzen.

Controle

De contactlensspecialisten bij Keiser Optiek nemen ruim de tijd bij contactlens-instructies. Wij adviseren je ogen en lenzen regelmatig door ons te laten controleren. Door regelmatige controle, kunnen wij, naast het meten van de juiste sterkte, ook eventuele problemen vroegtijdig signaleren. Deze uitgebreide controle bestaat o.a. uit een oogmeting, een controle van de conditie van de ogen (hoornvlies, bindvlies en binnenkant oogleden) en een controle van de lenzen (centrering, beweging en pasvorm). Kom eens langs voor advies op maat.

Kennis

De contactlensspecialisten bij Keiser Optiek houden hun kennis op peil door regelmatig congressen en nascholingscursussen te bezoeken. Daardoor geven ze jou optimaal advies en informatie over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van lenzen.

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur