Contactlenzen

Ruim assortiment lenzen

Er zijn heel veel soorten lenzen verkrijgbaar.
Denk maar aan harde/ zuurstofdoorlaatbare vormstabiele lenzen die in verschillende materialen wordt gemaakt. Of zachte lenzen die elk half jaar, elke maand, 2 weken of zelfs per dag worden vervangen. Ook deze lenzen zijn weer in verschillende materialen te leveren. Moet er een cilinder in? Is het om in de verte te kijken? Of wilt u multifocaal om er ook mee te lezen? Kortom een ruim assortiment contactlenzen met veel mogelijkheden en toepassingen die wij voor u op maat adviseren.

Contactlensadvies op maat bij Keiser Optiek

Er komen steeds betere contactlenzen en vloeistoffen op de markt. De ontwikkelingen gaan snel en nieuwe typen lenzen en vloeistoffen volgen elkaar snel op. Dus ook als u langer contactlenzen draagt houden wij u graag op de hoogte

Advies

Wie contactlenzen draagt of gaat dragen, heeft veel belang bij advies op maat. Verbeterd comfort, zo lang mogelijke dagelijkse draagtijden en een maximale zuurstofvoorziening van het oog zijn belangrijke criteria. Aan ons de taak om voor jou de beste lenzen te selecteren en op de hoogte te houden van alle innovaties. Ons doel is jou zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond lenzen te laten dragen.

Controle

De contactlensspecialisten van Keiser Optiek nemen ruim de tijd bij contactlens-instructies en adviseren de ogen en lenzen regelmatig te laten controleren. Door regelmatige controle van contactlenzen en ogen kunnen wij, naast het meten van de juiste sterkte, ook eventuele problemen vroegtijdig signaleren. Deze uitgebreide controle bestaat o.a. uit een oogmeting, een controle van de conditie van de ogen (hoornvlies, bindvlies en binnenkant oogleden) en een controle van de lenzen (centrering, beweging en pasvorm).
Kom eens langs voor advies op maat.

Kennis

De contactlensspecialisten van Keiser Optiek houden hun kennis op peil door regelmatig congressen en nascholingscursussen te bezoeken. Daardoor kunnen ze u van optimaal advies voorzien

Wist u dat

Er in nederland ongeveer 1400 gediplomeerde contactlensspecialisten zijn?
Waarvan er 1076 erkend zijn door de brancheorganisatie ANVC?
En dat er hiervan 105 kwaliteitsgeregistreerd staan bij kwaliteitsregister paramedici KABIZ.
Van deze 105 zijn er 2 werkzaam bij Keiser Optiek

Laat Keiser Optiek u op de hoogte houden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief met acties, tips en nieuwe merken

Keiser Optiek houd u vanaf nu op de hoogte van acties en nieuwe merken