Charmant

Charmant is een tijdloze en klassieke collectie gemaakt van titanium voor zowel dames als heren. De brillen worden vervaardigd in Japan, het land bij uitstek van de titaniumbrillen van de hoogste kwaliteit. In dit merk komt kunst en techniek samen. Het draagcomfort is zeer goed, dankzij de lichtgewicht monturen en bijzondere veerconstructie.

premium CHARMANT merk

Charmant Titanium Perfection

CHARMANT Titanium Perfection is de vlaggenschip-collectie van de Charmant Group; de nummer 1 producent en leverancier ter wereld op het gebied van titanium eyewear.

CHARMANT Titanium Perfection belichaamt topkwaliteit. Dit premium merk staat voor lichte en comfortabele dames- en herenmonturen, gemaakt van de beste titanium materialen. Een winnende combinatie van modieuze designs en functionele excellentie hebben de Charmant Titanium Perfection-collectie gemaakt tot nummer 1 merk binnen de CHARMANT Group. Bewezen, gerenommeerd en beschaafd. De hightech en eigentijdse monturen, een zeldzame mix van vakmanschap en comfort én een opvallende, moderne styling, garanderen jarenlang kijkplezier.

IMPRESSIE

Charmant

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur