Keiser Optiek

In Zuid-Scharwoude, gemeente Dijk en Waard (Langedijk), is Keiser Optiek gevestigd. Keiser Optiek staat voor meer dan 50 jaar passie en zelfstandigheid in de optiekbranche. Wij presenteren je een scala aan bril- en zonnebrilmonturen van exclusieve merken, naast een ruime collectie merkloze modellen van hoogwaardige kwaliteit. Als gediplomeerd opticien / contactlensspecialist geven wij je graag het beste advies op het gebied van contactlenzen en overige oogzorg.

De erkende opticien van gemeente Langedijk

Welkom bij Keiser Optiek

 

 

Je bril & contactlens­specialist

Zelfstandig en Erkend Opticien

In de gemeente Dijk en Waard (Langedijk) is Keiser Optiek de zelfstandige optiek-speciaalzaak die zowel erkend is door de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (NUVO) en door de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC).

Kortom, jouw ogen zijn bij Keiser Optiek in vertrouwde handen.
Graag zien wij je in onze winkel!

Ook vanuit Sint-Pancras, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Waarland, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Heerhugowaard en Alkmaar is onze optiekzaak uitstekend bereikbaar. Je parkeert gratis voor de deur.

VAKBEKWAAM

Bij Keiser Optiek nemen wij het vak van opticien elke dag serieus. Zo slijpen wij al de door ons geleverde brillenglazen zelf in, waardoor maatwerk en optimaal resultaat wordt verkregen.
Ons team bestaat uit Remko en Bob (opticien/ contactlensspecialist) en Manon (opticien). Mirjam regelt alle administratieve zaken.
Dankzij het continu volgen van optiekcursussen, het bijwonen van workshops, lezingen, congressen en het bezoeken van vakbeurzen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en houden we onze kennis voor onze klanten op peil.

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur