Ray Ban

Ray-Ban is het meeste bekende en populairste zonnebrillenmerk van de wereld. Het merk is erg geliefd onder zonnebrildragers om de iconische stijlen. Niet voor niets is Ray-Ban het meest geïmiteerde (zonne)brilmerk ter wereld! Uiteraard bieden wij u bij Keiser Optiek uitsluitend de originele en authentieke collectie van Ray-Ban. Ook de klassiekers die nog altijd in de mode zijn…

De Wayfarer

De Wayfarer vindt zijn oorsprong in de sixties. Onder anderen de Blues Brothers, Madonna en Tom Cruise hebben de Wayfarer tot een waar stijlicoon gemaakt. Het model heeft een stoere en non-conformistische stijl en is weer helemaal terug.
In Hollywood heeft de Wayfarer duidelijk zijn rentree gemaakt. Maar ook in Nederland wordt de Wayfarer gedragen door vele bekende Nederlanders, zoals Carice van Houten en Hanna Verboom.

De Aviator

De pilotenbril waar Ray-Ban in 1937 mee begonnen is. ‘To ban rays’. Het montuur maakte een totale revival door in de jaren tachtig dankzij de film Top Gun. Ook uit het huidige modebeeld is de Aviator niet meer weg te denken. Nu zijn er nieuwe uitvoeringen in gekleurd metaal en met gekleurde glazen.

IMPRESSIE

Rayban

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur