Nuvo Ooggarant

NUVO maakt het verschil

De afkorting NUVO staat voor Nederlandse Unie van Optiekbedrijven. Deze al in 1948 opgerichte organisatie vertegenwoordigt met 1.500 aangesloten vestigingen het merendeel van de ruim 2.000 optiekwinkels in Nederland.

Als consument profiteer je bij een NUVO-optiekwinkel van een aantal aantrekkelijke zekerheden. Is een ondernemer geen NUVO-lid, maar verwijst hij wel naar de algemene voorwaarden optiekbedrijven van de NUVO, dan kun je geen beroep op deze voorwaarden doen. Ook de NUVO-garanties gelden dan.

Keiser Optiek heeft het keurmerk van Nuvo Ooggarant

Toe aan een nieuwe bril of contactlenzen? Op zoek naar een modieuze zonnebril of wilt u beter zien? Ga dan naar een optiekwinkel die aangesloten is bij de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven).

Optiekwinkels aangesloten bij de NUVO hebben het NUVO Keurmerk en bieden drie belangrijke zekerheden die in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen:

 

R

Gediplomeerde opticiens

Je vindt in deze winkel gediplomeerde opticiens.
R

Veilig aanbetalen

Gaat de opticien waar je je bril besteld hebt onverhoopt failliet en heb je een aanbetaling gedaan van maximaal 25% van het aankoopbedrag, dan krijg je het aanbetaalde bedrag terug.
R

Onafhankelijke geschilafhandeling

Heb je klachten en kom je er met de opticien niet uit, dan kun je terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Naast deze zekerheden biedt de NUVO aangesloten opticiens voordelen als na- en bijscholing en advies. Kortom; kopen bij een NUVO-opticien is veilig kopen.

 

Waarom NUVO

WAAROM MOET IK KOPEN BIJ EEN NUVO ERKEND OPTIEKBEDRIJF?

Het NUVO Keurmerk bied je als klant drie zekerheden:

  • gediplomeerde opticiens
  • veilig aanbetalen
  • onafhankelijke geschillenafhandeling

Kijk dus goed voordat je een bril of contactlenzen koopt of de optiekwinkel erkend is.

WAARAAN HERKEN IK EEN GEDIPLOMEERD OPTIEKBEDRIJF?

Je herkent een NUVO erkend optiekbedrijf aan het keurmerklogo ‘Kijk Goed!’. Dit logo vind je terug in de winkel en/of op de website van de optiekwinkel. Hier staat altijd het actuele jaar op vermeld. Ben je op zoek naar een NUVO erkend optiekbedrijf? Raadpleeg dan de NUVO ledenzoeker op deze website.

VAN WIE KOMT DEZE INFORMATIE?

Deze informatie is afkomstig van de NUVO (de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). Deze al in 1948 opgerichte organisatie vertegenwoordigt met 1.500 aangesloten vestigingen het merendeel van de ruim 2.000 optiekwinkels in Nederland. De NUVO stelt in het belang van de consument kwaliteitseisen aan haar leden.

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur