Zonnebril­glazen

Een zonnebril is niet alleen maar mooi…
Geniet je ook zo van zonovergoten dagen? Thuis, op wintersport, onderweg in de auto of wandelend door de stad of langs het strand? Hoe ontspannend ook, je ogen hebben op zonnige dagen heel wat te verduren. Want naast licht, warmte en energie produceert de zon ook schadelijke uv-straling. Prikkende, geïrriteerde ogen en zelfs bindvliesontsteking en sneeuwblindheid kunnen het gevolg zijn.
Dankzij de vakkundige adviezen van Keiser Optiek blijf je deze problemen voor. En tegelijkertijd geniet je van een goed uiterlijk op heerlijke zomerse dagen!

INFORMATIE

Polarized zonneglazen

Daglicht zendt lichtgolven uit die in willekeurige richtingen op ons afkomen. Wanneer dit licht wordt weerkaatst door een horizontaal oppervlak, bijvoorbeeld een wateroppervlak of een nat wegdek, ontstaan er hinderlijke schitteringen. Een zonnebril met polarized zonneglazen heeft een verticaal zonnefilter, waardoor deze hinderlijke schitteringen verdwijnen. Polarized zonneglazen zijn perfect voor watersporters, (sport)vissers en tijdens het autorijden.

Dit zijn de voordelen van polarized zonneglazen:

  • schitteringsvrij beeld
  • ontspannen en vermoeidheidsvrij zien
  • intensieve waarneming van contrast en details
  • zeer geschikt voor buitenactiviteiten zoals fietsen, vissen, golf en watersport
  • sterk.

Kies de juiste bescherming voor je ogen.

R

Bescherm jouw ogen. Je hebt er maar twee.

Het hele jaar door staan jouw ogen bloot aan uv-stralen, zelfs als het bewolkt is en wij de zon niet zien schijnen.

R

TIP: kijk nooit rechtstreeks (met het blote oog) in de zon!

Dit kan ernstige schade veroorzaken.

R

Zon? Kies voor een zonnebril met glazen die 75 tot 90% van het zichtbare licht filteren.

Wanneer je een zonnebril koopt, kun je kiezen voor een bril met glazen die 75 tot 90% van het zichtbare licht filteren. Bescherming voor jouw ogen bij verblindende weerkaatsingen op sneeuw of water zijn zeer belangrijk. Houd er wel rekening mee dat te donkere glazen en autorijden soms niet samengaan.

En weet dat goedkope zonnebrillen die je elders koopt, lang niet altijd genoeg uv-straling filteren. Wij van Keiser Optiek zijn je graag van dienst met het beste advies voor jou, jouw ogen en je portemonnee.

R

Of kies een zonnebril met glazen die 100 % van de UV A- en UV B-stralen blokkeren.

Wanneer je een zonnebril (of gewone) bril koopt, kun je ook kiezen voor een bril met glazen die 100 % van de UV A- en UV B-stralen blokkeren en verbeterde UV-bescherming bieden. Deze brillen hebben een hoge ESPF (Eye Sun Protection Factor).

R

Kies ook de juiste zonnebril voor kinderen

Om de ogen van (kleine) kinderen goed te beschermen, is een zonnebril nodig die de vorm van hun hoofd goed volgt. En één met glazen die bescherming bieden tegen UV A- en UV B-straling. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen!

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur