Combineer de voordelen van een bril en (dag)lenzen

Voor elke situatie de beste zichtoplossing

We zien het steeds vaker: mensen die een bril combineren met contactlenzen. Ze kiezen voor het dragen van lenzen naast de bril. Daarmee combineren ze de voordelen van een bril (snel kunnen pakken en gebruiken, het is modieus) en daarnaast het gemak van de vrijheid die lenzen bieden.

Met de vele opties aan contactlenzen is er voor bijna iedere portemonnee ook een lens, vraag ons naar de mogelijkheden. Heb je ook interesse om lenzen te proberen of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op en kijk wat lenzen voor jou kunnen betekenen.

Heb je een actieve en sportieve levensstijl, denk dan ook
eens aan het dragen van lenzen, naast het dagelijks gebruik
van je bril. Zo heb je voor elk moment de beste oplossing
voor een scherpe wereld om je heen!

De voordelen van contactlenzen

Draag je een bril, dan ervaar je de voordelen van snel zicht en weinig onderhoud. Een bril kan ook een verlengstuk van je persoonlijkheid zijn. Net als lenzen overigens, want die geven niet alleen een goed zicht, maar laten je natuurlijke uitstraling helemaal intact. Heb je een actief leven, dan bieden contactlenzen je vrijheid en gemak. Een paar voorbeelden: Afhankelijk van welke sport je beoefent, kan je zeker voordelen halen uit het dragen van lenzen. Je voelt je vrij en hebt geen last van een brilmontuur dat in de weg zit.

Comfortabele alternatief

Ben je een regelmatige bezoeker van drukke festivals? Dan zijn daglenzen vaak het comfortabele alternatief voor optimale bewegingsvrijheid. Na afloop van de avond gewoon je lens uit doen en de volgende ochtend een nieuwe daglens in doen…

Werkomgeving

Er zijn (werk) situaties waarbij een bril in de weg zit. Lenzen bieden dan gemak en comfort.

Altijd scherp zicht

Je lenzen beslaan niet als je van een koude naar een warme ruimte gaat. Ook als je fietst of loopt in de regen, heb je met lenzen altijd scherp zicht.

Je pure ik. Met contactlenzen in ben je helemaal jezelf terwijl je een loepzuiver zicht hebt op alles van veraf en dichtbij!

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur