Ray Ban

Ray-Ban is misschien wel het meest iconische merk als we het over brillen hebben. In 1937 debuteerde het merk met de welbekende Aviator die werd ontwikkeld voor Amerikaanse Air Force piloten. Stijl, traditie en vrijheid van expressie zijn de sleutelwoorden voor Ray-Ban. De optische brillen gaan van modern tot (modern) klassiek, maar behouden steeds dat herkenbare Ray-Ban design. Ray-Ban’s motto is “Never hide”: Stop je niet weg achter een bril, maar wees jezelf met een Ray-Ban. Het merk gebruikt materialen van hoge kwaliteit gebruikt om zeer bestendige, ergonomische en unieke monturen te ontwerpen.
De nieuwste modellen en kleuren zijn volop verkrijgbaar bij Keiser Optiek.
Dus kom langs en laat je verrassen!

De Wayfarer

De Wayfarer vindt zijn oorsprong in de sixties. Onder anderen de Blues Brothers, Madonna en Tom Cruise hebben de Wayfarer tot een waar stijlicoon gemaakt. Het model heeft een stoere en non-conformistische stijl en is weer helemaal terug. Maar heb je lef, dan ga je dit seizoen voor een Wayfarer in colors. In Hollywood heeft de Wayfarer alweer duidelijk zijn rentree gemaakt. Maar ook in Nederland wordt de Wayfarer gedragen en wel door Carice van Houten en Hanna Verboom.

De Aviator

De pilotenbril waar Ray-Ban in 1937 mee is begonnen ‘to ban rays’ heeft een totale revival doorgemaakt in de jaren tachtig ten tijde van de film Top Gun. Ook uit het huidige modebeeld is de Aviator niet meer weg te denken. Exclusieve uitvoeringen in wit- en geelgoud werden vorig jaar geïntroduceerd. Nu zijn er nieuwe uitvoeringen in gekleurd metaal en met gekleurde glazen. Ook is er een kunststof model gemaakt.

 

Laat Keiser Optiek u op de hoogte houden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief met acties, tips en nieuwe merken

Keiser Optiek houd u vanaf nu op de hoogte van acties en nieuwe merken

Pin It on Pinterest

Share This