Correctie­monturen van Rodenstock

Rodenstock heeft een prachtige heren- en damescollectie die een brede doelgroep aanspreekt. Naast tijdloos en klassiek, biedt Rodenstock ook brillen met een moderne uitstraling. Door jarenlange ervaring heeft u met een Rodenstock montuur niet alleen gegarandeerd de hoogste kwaliteit in ontwerp en materialen, maar ook het draagcomfort is optimaal.

Rodenstock collectie

Elegant, stijlvol en klasse

De Rodenstock-collectie wordt gekenmerkt door elegantie, klasse en is zeer stijlvol vanwege de fijne details. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de topkwaliteit van het design, zit een Rodenstock montuur comfortabel vanaf het eerste moment dat u ‘m opzet.

Niets heeft zo’n groot effect op uw uitstraling als uw bril. Door het kiezen van de juiste kleur, het juiste materiaal en de juiste vorm, kunt u uw persoonlijkheid extra benadrukken. Uw bril creëert een accent in uw gezicht. Daarom is een goed montuur zo belangrijk. Rodenstock heeft een groot assortiment correctiemonturen, zodat er altijd een passend montuur voor u bij zit.

De Rodenstock collecties

De collectie correctiemonturen van Rodenstock is zeer veelzijdig. Geeft u de voorkeur aan elegantie en exclusiviteit? Dan is de Rodenstock Classic Selection echt iets voor u. Wilt u liever een minimalistisch en casual design? Bekijk dan eens de Rodenstock Modern Collectie. De Trend Collectie is speciaal ontwikkeld voor brildragers die op zoek zijn naar een opvallend en modieus montuur.

 

IMPRESSIE

Rodenstock

Keiser Optiek
Je ziet het verschil.

Telefoon

0226-312390

E-mail

info@keiseroptiek.nl

Adres

Voorburggracht 172
1722 GT Zuid-Scharwoude

dinsdag - vrijdag

9.00 t/m 18.00 uur

zaterdag

9.00 t/m 17.00 uur