Akties

ZONNEBRILLENACTIE

Complete zonnebril op sterkte vanaf € 99*,- Toeslag multifocaal € 100*,- *

*informeer naar de voorwaarden

silhouette

Silhouette is een Oostenrijks bedrijf dat in 1964 begon. Het merk maakt de lichtste brillen ter wereld die met veel liefde voor details en unieke ontwerpen gemaakt worden. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Wereldwijd worden deze brillen over meer dan 100 landen verkocht.

preciosa

Preciosa is een kleinschalig Nederlands familiebedrijf dat prachtige handgemaakte kunststof en metalen brillen produceert. Dit is nog de enige bestaande Nederlandse brillenfabrikant. Sinds 1936 ontwerpen, ontwikkelen èn produceren zij in eigen huis. De brillen worden over de hele wereld gedragen. Een Preciosa bril is een kwaliteitsproduct, authentiek, puur en duurzaam. De brillen zijn ambachtelijk en met liefde voor het vak gemaakt.

Vingino

Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen. Door stijl te combineren met mode en kwaliteit is de collectie ontworpen voor een jonge maar zelfbewuste generatie. Vingino is bekend als kinderkledingmerk en is erg populair onder kinderen en tieners.

Treboss

De Treboss-collectie is speels zonder extravagant en daarom voor iedereen toegankelijk. De subtiele details, de onverwachte combinaties van kleuren en het slimme ontwerp kenmerken de monturen van Treboss. Leuk om te dragen, leuk om te zien.

ZONNEBRILLENACTIE

Complete zonnebril op sterkte vanaf € 99*,- Toeslag multifocaal € 100*,- *

*informeer naar de voorwaarden

Laat Keiser Optiek u op de hoogte houden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief met acties, tips en nieuwe merken

Keiser Optiek houd u vanaf nu op de hoogte van acties en nieuwe merken

Pin It on Pinterest

Share This